Színes családi programok a gyenesdiási állatparkban húsvétkor (likebalaton.hu)

Április 17-én tartják a gyenesdiási Festetics Imre Élményközpontban a Nyuszifül fesztivált. A programokat úgy alakították, hogy minden korosztály jól érezze magát, miközben megismerkedik a körülöttünk élő állatokkal.

Lesz családi kvízjáték több állomással és tojásvadászat, amikor a park területén elhelyezett állomásokon lesznek a feladatok. A családok pecsétgyűjtő füzetet kapnak, melyben a feladatok teljesítése után gyűjthetik a pecsétet. Az elrejtett tojásokat nem kell összeszedni, csak a rajtuk levő betűkből kell összerakni egy szót, de figyelni kell, mert olyan betűket is kitettünk, melyek egy másik szó részei. A pecsétek és a betűk összegyűjtése után ajándékot kapnak a résztvevők – tudta meg a portál a park ökoturisztikai vezetőjétől, Varga Péterné Judittól. – A báránysimogatónkban egy egy év körüli merino kos bárány és egy cikta jerke várja a gyerekeket.

Nem maradhat el a gyerekek kedvence, az arcfestés sem. Tíztől három óráig a tojásírás és berzselés rejtelmeibe pillanthatnak be az érdeklődők.

További részletek itt találhatók a programról.