Szilveszteri programok a Balaton partján (likebalaton.hu)

Óévbúcsúztató és újévköszöntő ünnepségek sokasága vár a Balatonnál, de nem csak a tánc és a pezsgő formájában! Aktívan is töltheted a szilveszteri időszakot: csobbanj vagy túrázz, ahogy jólesik – írja a likebalaton.hu, ízelítőt adva a  kínálatból.

ELŐSZILVESZTERI BULI IS LESZ!

Nem is bírod ki december 31-ig? Már most partiznál? Előszilveszterezz a Deltával! Tapolcán lesz az idei év legmenőbb előszilveszteri bulija, azt garantáljuk, ahol a Csermák József Rendezvénycsarnokban rendezik a bulit.

EGY KIS SPORT SZILVESZTER NAPJÁN IS BELEFÉR!

Vidám évzáró programra várják a vendégeket, amelynek keretében a vállalkozó kedvűek elsőként a kilométerekkel, ezt követően a vízzel lehetmajd dacolni. Ez lesz a tapolcai Malon-tó átúszás és családi futóverseny!A festői szépségű Malom-tó partján Örömfutás várja a családokat, ezt követően a legbátrabbak Schirilla György, a nemzet rozmárjának társaságában megmártózhatnak a 16 C hőmérsékletű Malom-tóban. Nézd meg a tavalyi csobbanás képeit!

Legyél Te az utolsó fürdőző a Balatonban, hiszen tudod az utolsókból lesznek az elsők! Óévbúcsúztató pancsolás lesz Ábrahámhegyen, itt találod a részleteket.

Irány Hévíz! Az idei téli szezonban újra végigevezzük a Hévízi-tó meleg vizét levezető patakot. A túra első szakaszán több színben pompázó tavirózsák, vízililiomok között evezünk. A patak vize meleg és gőzölög, egyedülálló élmény. A túra útvonalán továbbhaladva nádasok és erdők övezik a partot. Ezen a változatos tájon érkezünk a túra végpontjához, Fenékpusztára. Az evezés időtartama kb. 2.5 óra. Távolság kb. 9,5 km. A túra végpontjánál forralt borozás, teázás várja a résztvevőket.

VII. Szilveszteri Regatta vitorlásverseny a BL YachtClub & Apartments és Hello Balatonlelle szervezésében Balatonlellén. A Szilveszteri Regatta a Téli Vitorlás Versenysorozat második állomása. A téli vitorlásversenyek története régebben kezdődött, hisz ebben az évben már a VII. Szilveszteri Regatta jön a sorban. Idén is lesz Open kategória, akár saját hajóval is indulhatsz a versenyen.

SZILVESZTER NAPJA, KORA ESTI HANGOLÓDÁS!

Boeing, Boeing – Leszállás Párizsban előadás! Marc Camoletti filmvásznon is nagy sikert aratott vígjátékát Hamvai Kornél fordította magyarra rendkívül ötletesen, a nyelvi humoron túl élezve a helyzetkomikumokat is. Boeing, Boeing Veszprém!

Szilveszteri pezsgődurrantás lesz operettcsillagokkal a Veszprémi Petőfi Színház szervezésében december 31-én kora este – ezzel segítve az estére való hangolódást. Fellépnek: Oszvald Marika, Kállai Bori, Berkes János, Csere László, valamint Hegedűs Valér és zenekara.

PARTI HAJNALIG!

Ünnepeld az év legutolsó és legnagyobb buliját Siófokon, a Fő téren! Az évet egy fergeteges szilveszteri buli zárja koncertekkel, retro diszkóval, tűzijátékkal. Fellép a Blokk együttes, a Bon Bon, valamint és Hevesi Tamás és Weisz Viktor is koncertezik majd.

Alig vártuk, hogy legyen egy nagy, közös helyünk a szilveszterezésre, hogy méltóképp indíthassuk az új évet Badacsonyban – tudtuk meg Laposa Bencétől. A Hableány terei tökéletesen alkalmasak erre, és egy kis szerencsével ünneplés közben a faltól falig érő óriási ablakokon keresztül a havas parkban gyönyörködhetünk majd. A havat nem garantáljuk, de a szilvesztert egészen biztosan gazdagon ünnepeljük: művészien összehangolt étel és bor párosítások…és persze élőzene, tánc, jó beszélgetések, koccintás, hajnalig! Ez lesz a Hableány Szilveszter 2019 – Csobbanás az új évbe esemény.

Havanna Night – Kuba a Hangvillába költözik címmel hirdette meg a veszprémi helyszín a szilveszteri programját. A szilveszteri bulira a Historia Hangvilla Étterem, Kávézó és Rendezvényközpontban kerül sor és természetesen a legnagyobb kubai slágerekre rophatjuk egészen hajnalig, így a Havanna hangulatában táncolhatjuk át magunkat az új évbe.

Óévbúcsúztató a Badacsonyon! Töltsük az év utolsó napját a nagy Pán teremtette Badacsonyon, ahol szakvezetés keretében ismerkedünk meg e csodás vulkán élő és élettelen természeti értékeivel!

Szilveszter az Anna-bálok helyszínén! Szilveszteri gálavacsora az Anna Grand Hotel báltermében, welcome drinkkel, éjféli büfével, tombolával. Korlátlan alkoholmentes italfogyasztás a következőkből: üdítő, ásványvíz, kávé, tea. Éjfélkor koccintás 1 pohár pezsgővel. Szilveszteri műsor: Szilveszteri Musical Válogatás a Pannon Várszínház Művészeivel. Az est folyamán a kiváló hangulatról és fergeteges zenéről a 4 tagú Capuccino Show Band gondoskodik, akik a jazz, funky és latinos zenék mellett hazai és világslágerekkel is táncra csábítják a vendégeket.

DC Club Szilveszter 2019-ben is a legforróbb hangulatban. Erről pedig a következők gondoskodnak: Katapult Dj, Zareh Kan és Mits. Hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő zenei stílust, ezúttal is több DJ-vel várják a vendégeket. Lesz igazi bulizós slágerzene, de a keményebb ritmusokat kedvelők is megkapják a talpalávalót, hogy ezzel is felejthetetlenné tegyék az év utolsó napját.

Szilveszter éjjel utcabál a tapolcai Fő téren, látványos színpadi műsor, éjfélkor polgármesteri köszöntő, közös koccintás és sztárvendégek is várnak!

Fergeteges bulival búcsúztatják az óévet Keszthelyen. Koccints és bulizz a Fő téren! Fellép többek között Tabáni István és Heincz Gábor Biga is.