Szeptemberben megrendezik az Országos Jótékonysági Horgászatot (pecaverzum.hu)

A Leveleki Tóért Nonprofit Kft. életre hívta az Országos Jótékonysági Horgászat elnevezésű rendezvényt, amelyen a résztvevők a koronavírus-járvány miatt árván vagy félárván maradt gyermekeket segítő Regőczi István Alapítványt támogatják – írja a pecaverzum.hu.

Mikucza Zsolt, a Leveleki Horgászparadicsom tógazdája elmondta, az eseményt a vadászok mintája nyomán hozták létre, akik már évek óta megszervezik az Országos Jótékonysági Vadászatot.

Szeptember 11-én három helyszínen, Leveleken, Keszthelyen és a vadászati kiállítás keleti régióközpontjában, Vásárosnaményban kerül sor az Országos Jótékonysági Horgászatra. Tízezer forintért cserébe a három helyszín bármelyikén 24 órás horgászati lehetőséget biztosítanak hal elvitele nélkül.

A részvételi díj tízezer forint, amely tartalmaz kisebb ajándékot és egy kis elemorzsiát is, a befolyt összeget pedig átutalják a Regőczi István Alapítvány számlájára. A szabályok egyszerűek: partról bármilyen módszerrel lehet majd pecázni.

„Szeptember 19-én is szervezünk egy hasonló eseményt a Pilismaróti-öbölbe a Fővárosi Horgászegyesületek Szövetsége támogatásával. A további részletekről hamarosan tájékoztatást adunk majd” – nyilatkozta Mikucza.