Szépségkirálynőt választottak Balatonlellén (sonline.hu)

Az Olympians’ Beach vízen lévő napozóteraszán tartották a szépségversenyt és a különleges helyszín is sokat segített a rendezvény alaphangulatának megteremtésében. Többek között ezért is esett a választás Balatonlellére helyszínként.

A zsűrizésben az elmúlt két év szépségkirálynői is részt vettek. Szabó Nikoletta, a 2021-es év győztese is figyelemmel kísérte a lányok felvonulását. Elmondta: a megjelenésükön kívül a kommunikációs készségüket és mozgásukat is figyelte.

Le sem tudom írni szavakkal, hogy mit érzek. A gyerekkori álmom vált valóra, hogy ebben a koronában állhatok ma a Balaton felett

– mondta a sonline.hu-nak Magda Liliána. Az idei  szépségkirálynő Budapestről érkezett.

Ez volt az első győzelme, így még nagyobb öröm számára, hogy egy ilyen gyönyörű helyen érhette el a célját. A felkészülés sem volt annyira megerőltető számára, mert a sport mindig szerves része volt az életének. Nem okozott neki gondot, hogy odafigyeljen a helyes étkezésre és a megfelelő testmozgásra.

Az első udvarhölgynek Ilics Szimonetta Mercédeszt, a második udvarhölgynek Szolcsánszky Tündét választották. A Trend Optika különdíjasa Nánási Dorottyalett, a közönségdíjat pedig Kummer Melinda vehette át.