Szenzációt ígér a 43. Boglári Szüreti Fesztivál csapata

Az ország egyik legnagyobb ingyenes szabadtéri , kulturális rendezvényét idén 43. alkalommal rendezik meg Balatonbogláron, a Platán-strandon. Az idei esztendőben már 3 színpadra bővült programmal és rengeteg fellépővel várják a vendégeket az ötnapos rendezvényen augusztus 16-20. között.

Idén szükségszerű átalakuláson ment át a Balatonboglár legnagyobb hagyományos rendezvénye a Boglári Szüreti Fesztivál. Elvált az útja a korábbi támogatójától, s az új szervezők ezzel más mederbe terelték a BBB-t. A 43. Boglári Szüreti Fesztivál a házigazdák szerint teljesen megújul: igényes kézműves és kirakodóvásárral készülnek. Augusztus 19-én este a Balatonboglárra látogatók Magyarországon először egy olyan szenzációt láthatnak a BBB műsorában, amire az országban még nem volt példa, ugyanakkor a szervezők a titkot csak augusztusban fedik fel – áll a hirbalaton.hu-nak küldött közleményükben.

A BBB első ízben hívott meg különböző tájegységeket, borvidékeket az ország számos pontjáról. A borkedvelők első alkalommal kóstolhatják meg a fesztiválon az ország neves borvidékeiről érkező jeles borászatok, pincészetek díjnyertes különlegességeit is a kiváló Dél-Balatoni borok mellett. Pécs, Zala, Tolna, Villány, Eger, Szekszárd, Tokaj, Sopron, Kőszeg, Észak-Balaton, Somló, Etyek, Kunság, és a Neszmélyi-borvidék is bemutatkozik jeles boraival.