Szaunamesterek csapnak össze Siófokon (partfm.hu)

Január 25-26. között Siófokon rendezik meg a Harvia-Saunabau VIII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság második fordulóját. A megmérettetésnek a Galerius Élményfürdő és Wellness Központ ad otthont.  

A wellness legújabb ékességét, a 60 fő befogadására alkalmas “Szauna Colosseum”-ot szeptemberben adták át – fogalmazott a Part FM-nek a Galerius Élményfürdő és Wellness Központ fürdővezetője. Balogh Renáta kifejtette: maga versen egy show-jellegű rendezvény, ami azt jelenti, hogy egy történetet kell bemutatni a versenyzőknek. Hozzátette: ez lehet egy filmből származó jelenet, vagy zenés történet, esetleg utánozhatnak hírességeket a versenyzők. A 12-15 perces előadásokon jelmezben jelennek meg a szaunamesterek.

A Harvia – Saunabau VIII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság – I. fordulóját Ráckevén tartották. A szervezők tájékoztatása szerint ahogy a Szaunamesterek körében, úgy a Vendégek részéről is egyre nagyobb az érdeklődés – a jegyek pillanatok alatt elfogytak, a versenyprogramokon pedig nem maradt üres hely a szaunában.