Számítógépeket kaptak ajándékba a veszprémi mentősök (veol.hu)

Két nagy értékű asztali számítógépet kapott ajándékba az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) veszprémi mentőállomása a helyi Vitaking Kft.-től csütörtökön – írja a veol.hu.

Örömmel vette át az értékes ajándékot Nátrán Albin. Az OMSZ veszprémi mentőállomásának vezető mentőtisztje felidézte, nem ez volt az első alkalom, amikor segítette őket a társaság, korábban fertőtlenítésre alkalmas ózongenerátort kaptak tőlük. A két vadonatúj számítógép nagyon jól jön a mentősök napi munkájában, jelentősen megkönnyíti adminisztrációval kapcsolatos feladataikat.

Nagy Andor, a veszprémi gazdasági társaság ügyvezető igazgatója a kérdésünkre, hogy miért esett a választásuk a mentősökre, úgy fogalmazott, régóta kitűnő kapcsolatban állnak egymással. Másfelől lokálpatriótaként kiemelt feladatuknak tekintik, hogy segítsenek nekik, mert emberfeletti munkát végeznek az emberek érdekében egy világjárványban. Nem beszélve arról, hogy ők a mentés közben testközelben találkozhatnak a koronavírussal.

Elismerést, megbecsülést érdemelnek ezek az emberek, akik a munkájukat hivatásuknak tekintik, és mindez a cégünk számára nagyon szimpatikus, fogalmazott az ügyvezető igazgató.