Street Training Balaton – Tanulási fesztivál a Balaton-parton, immár harmadjára (vehir.hu)

2022. július 9-én, szombat délután Balatonalmádiban a mólónál harmadik alkalommal nyitja meg kapuit a Street Training Balaton.  A szervezők, a BENT Egyesület és a FLOW Alapítvány tagjai vallják: „tanulni bárkitől, bármikor, bárhol lehet”. Például a szabadban, inspiráló társaságban. 

 

A Street Training Balaton olyan ingyenes esemény, melyen a résztvevők több mint 20, többségében Balaton-környéki szakavatott trénerrel együtt járnak körbe egy-egy számukra fontos, érdekes témát – írja a vehir.hu. A másfél órás minitréningeken sokunkat érintő kérdések kerülnek fókuszba, mint például az emberi kapcsolatainkat segítő kommunikáció, az önismeret, a tudatosság, vagy a vállalkozókat illetve vezetőket támogató menedzsment területek, a stresszkezelés vagy a munka-magánélet egyensúly.

A rendezvény célja a közösségépítés és tudásátadás: hogy egymásra és tanulásra nyitott emberek összegyűljenek, a kellemes balatoni-panorámás helyszínen jól érezzék magukat és töltődjenek, valamint a tréning-csoportokban kapcsolódjanak, s ezáltal tudásban és emberi kapcsolataikban is gazdagodjanak. A szervezők a gyermekekre is gondolnak: amíg anyu és/vagy apu kikapcsolódik, addig a kicsiket és nagyobbacskákat érdekes oktató-ügyességi játékokkal várják. Az esemény végén pedig közös zenélésre, dzsemborira hívják a résztvevőket.

A 90 perces minitréningek két idősávban, 14 és 16 órakor kezdődnek. Egy résztvevő akár két egymást követő csoportba is jelentkezhet.  Az esemény külön érdekessége, hogy önkéntességen alapul. A trénerek térítésmentesen vállalják a tréningeket, a résztvevők nem fizetnek belépődíjat.