Street food ételek Keszthelyen a gofritól a lángosig (zaol.hu)

A keszthelyi tu­risztikai szezon nem hivatalos zárórendezvényére, a Street food & track weekendre várják a közönséget a szeptember 21-22-i hétvégén a Fő téren.

A szervezők célja, hogy a közönség megismerhesse és természetesen megkóstolhassa a napjainkban egyre népszerűbb street food ételeket. Helyet kapnak az olyan hagyományos, jellegzetesen magyar utcai-vásári ételek, mint a lángos, a rétes és a palacsinta, és az olyan külföldi gyökerekkel rendelkező fogások, mint a belga gofri vagy a ­különböző barbecue-ínyenc­ségek. A szomjoltásban kézműves sörök és ízletes balatoni borok segítenek majd – írja a zaol.hu.

A színpadi és szórakoztató programok sorát szombaton és vasárnap 15 órától játszóház nyitja. Szombaton 15 órakor a Mini Wolf Zenekar Icipici kölyökpartija szórakoztatja a kicsiket. 16.30-kor a Bohemian Acoustic, 19 órakor az Intermezzo Latin Club koncertezik, s 21 órakor kezdődik a nyárzáró karibi táncos buli. Vasárnap 15 órakor lesz a Hahó Együttes gyermekkoncertje, 16.30-kor Ossó Balázs, 19 órakor pedig a Happy Dixieland Band lép fel Keszthelyen.