Strandforradalom – strandnyitás Zalakaroson 

Zalakaros kissé megvadul az elkövetkező hetekben. Nem csupán a legjobb vadételét keresik a városnak a “Zalakaros go wild” szlogen jegyében, de a település legfőbb vonzerejének számító fürdő is „bevadul” márciusban – áll a Zalakarosi Fürdő hirbalaton.hu-hoz eljuttatott közleményében.

A márciusi hosszú hétvégére időzítve, március 16-án megnyitják a strandot. Igaz, most még rövid időre, hiszen az év első strandolóit március 16-án 11.00 és 12.00 óra között fogadják a strandi gyógykertben egy hideg vizes mártózásra.

A vállalkozó kedvű strandolók ez alatt az idő alatt csobbanhatnak a hideg és meleg vízzel feltöltött medencékben. Aki a hideg vizes fürdőzést bevállalja, pálinkával melegítheti fel magát a csobbanást követően a fürdő jóvoltából., vagy – ha ezzel a lehetőséggel nem kíván élni – a fürdő szaunáiban melegedhet fel a mártózást követően.

A márciusi hosszú hétvégén e különleges program mellett is számos aktív időtöltési lehetőséget kínálnak a fürdővárosban: huszár bemutatóval, az Országfutáshoz való csatlakozás lehetőségével, élőzenés gyermekkoncerttel, kézműves vásárral várják a Zalakarosra látogatókat.