Sokat tanulhat a pozitív gondolkodásról, aki júniusban a Balatonra látogat (startlap.hu)

A nyár egyik legnagyobb, az egészséges életmódot és a tudatosságot népszerűsítő fesztiválja az öt napig tartó Everness. Az alsóörsi eseményen világhírű írókkal és spirituális mesterekkel is találkozhatnak a résztvevők.

Az idei lesz a hatodik Everness, amely hazánk egyik legnagyobb spirituális és egészséges életmódot népszerűsítő fesztiválja. A Balaton mellett, Alsóörsön a Pelso Campingben június 20. és 25 között rendezik meg.

Ezúttal is rendkívül gazdag programmal készülnek a szervezők, több mint húsz színpadon hallgathatnak majd koncerteket, előadásokat, részt vehetnek workshopokon, meditációkon, hangfürdőkön, mozoghatnak, táncolhatnak, jógázhatnak és persze tanulhatnak, fejlődhetnek a résztvevők. Hiszen az Everness fesztivál a pozitív gondolkodásról, a tudatosságról, az egészséges életről, a lelki fejlődésről és az önismeretről szól.

A fesztiválon közel 300 hazai és nemzetközi fellépőt láthatnak, a teljesség igénye nélkül ott lesz Dan Millman író, Neale Donald Walsch a Beszélgetések Istennel sorozat szerzője, Acharya Shree Shankar misztikus filozófus, Müller Péter író, és Somamamagésa is, illetve a tavaly elsöprő sikert arató Deborah Sundahl író, tudatos-szexualitás oktató.

A zenei kínálat sem marad el az előadások színvonalától, így idén is fellép Netanel Goldberg, a környezettudatosságot népszerűsítő Merope, de hallgathatjuk majd Layanda-t, Stepan Christanovot, vagy Karacs Ildikót is, illetve a spirituális mantraénekléséről híres Sudha-t is.

Nem utolsósorban az Everness egy olyan fesztivál, ahol az egész család jól érezheti magát, ahol a belépés 14 éves kor alatt ingyenes, sőt a gyerekek szórakoztatásáról külön Gyerekfalu gondoskodik – írja a startlap.hu.