Siófoki szálloda lett az Év Hotele a Balatonnál (azevhotele.blog.hu)

Szoros versenyben nyerte meg az Év Hotele szavazást a siófoki CE Plaza Hotel négycsillagos szálloda a Balaton-régióban. Ezzel maga mögé utasítva a szintén versenyben lévő zamárdi Hotel Wellamarint és a Hotel Füred Spa&Conference-t.

A 2010-es évek legjobb balatoni szállodája, Ce Plaza Hotel**** lett. Ez a döntőbe kerülő szálloda a szavazók 27%-nak nyerte el a bizalmát, így már biztosan ott lesz a díjátadó gálán, ahol a másik 13 döntős szállodával küzd majd meg a Best of AZ ÉV HOTELE címért.

Az első helyért szoros volt a verseny, hiszen a második helyet megszerző szálloda mindösszesen 2%-al maradt le az régió legjobbja címről. Ez a hotel nem más, mint a szavatok 25%-át megszerző balatonfüredi Hotel Füred**** Spa & Conference. Az erre a szállodára voksolók sem lehetnek szomorúak, hiszen az új szabályok értelmében a régiók második helyezettjei is bejutnak az évad végi fináléba, ahol lehetőségük nyílik harcba szállni a Best of AZ ÉV HOTELE címért és annak díjáért. A balatoni régió bronzérmese pedig a Zamárdiban található Hotel Wellamarin****  lett, amelyre a nézők 18%-a voksolt.