Vasárnapig tart a Samsara Fesztivál Siófokon (programturizmus.hu)

2019. augusztus 3-11 között tartják az idei Samsara Fesztivált Siófokon. A rendezvény a jóga, zene, a tánc és a természet szerelmeseinek pszichedelikus összejövetele Siófok Töreki városrészben.
(Fotó: programturizmus.hu)

Egy igazán jó értelemben vett spontán fesztivál a Samsara, amely 2019. augusztus 3. és augusztus 11. között már az ötödik alkalommal költözött be Siófok mellé, hogy egy hétre a béke és a harmónia szigete legyen az ide érkező fesztiválozóknak.

A beszélgetéseket, jógaórákat, aerobik foglalkozásokat nemzetközi tanárok, világhírű jógamesterek, edzők, mentorok tartják. A koncertek és dj-k, akárcsak a közönség, a világ minden pontjáról érkeznek majd. Ezek mellett lesznek a vendégek között gyógyítók, guruk, sámánok, orvosok, pszichológusok, életviteli tanácsadók, akik workshop-okat, szeánszokat vagy előadásokat tartanak majd saját területükről.

A három zenei színpad mellett a jógafalu is – a nemzetközi elit élvonalához tartozó – előadókkal, különleges workshopokkal teli programja várja a psychedelikus chillzene és a sokféle jógairányzat kedvelőit – írja a programturizmus.hu.