Tisztelt Látogató!

Köszöntjük a Hírbalaton – Térségi Közhasznú Nonprofit Hírportál oldalán!

A Balaton Fejlesztési Tanács és munkaszervezete, a Balatoni Integrációs Közhasznú Nonprofit Kft., a Balatoni Szövetség, a Balatoni Regionális TDM Szövetség és a Magyar Turisztikai Ügynökség Balatoni Marketing Igazgatósága egy együttgondolkodási folyamatot indított el 2015-ben a Balaton és a Balaton Régió jobb érdekérvényesítése, imidzsének növelése és a kommunikációs tevékenységek összehangolása érdekében.

Az együttműködés keretében hoztuk létre a Hírbalatont, mint Térségi Közhasznú Nonprofit Hírportált. Az oldal elsődleges célja, hogy pontos és megbízható adatokat, híreket, és háttér-információkat nyújtson elsősorban újságíróknak és szerkesztőknek ahhoz, hogy hiteles, naprakész és pontos információk jelenhessenek meg a Balatonról és a Balaton Régióról.

Oldalunkon a legfontosabb témakörökben szakmai háttéranyagok állnak rendelkezésére, legyen az vízügy, turizmus, gazdaság, infrastruktúra, vagy térségi fejlesztés. A folyamatosan frissülő hírfolyam a térséget érintő aktuális eseményekről, hírekről szól. A honlapon elérhető továbbá a nyitottbalaton.hu által összesített, aktuális balatoni rendezvény naptár.

A Balaton térségével kapcsolatos hírek, témák folyamatos frissítése érdekében kérjük ossza meg velünk röviden azon információkat, amelyeket fontosnak, közérdekűnek tart, és érintik a Balaton Régiót. Levelét az info@hirbalaton.hu email címre várjuk, amelyben kérjük tüntesse fel az információ, illetve hír forrását, továbbá lehetőség szerint annak a személynek a telefonos elérhetőségét is, aki szükség esetén további információkkal szolgál.

Híreink és szakmai háttéranyagaink között jó böngészést kívánunk!

 

Impresszum

Cookie-szabályzat