Retró ritkaság: eladó az egyik utolsó révfülöpi klasszikus kockaház (veol.hu)

Sokunk számára nosztalgiát idéz a most következő épület. És akadnak olyanok is köztünk, akik pontosan látják, hogy az építészeti trendek jelenleg nagyban hasonlítanak a lesajnált, régi betonkockákra. Egy kis pofozás, korszerű anyaghasználat, minimalista beltér, és már kész is a trendi otthon, akár több háztartás számára. Persze saját, balatoni borral…

“Eladó balatoni panorámás, 5 szobás családi ház, csendes környezetben. A ház nettó alapterülete két szinten összesen 190 nm, a telekterület 704 nm. A közelben található a vasútállomás, móló, strand, városközpont.”

A ház lábazata vörös homokkőből készült. Az oldalsó bejáratnak köszönhetően lehetőség van a földszint és az emelet különválasztására. Mindkét szinten külön fürdőszoba, wc, és konyha van. A gázcsonk a telken belül van. Központi fűtés vegyes tüzelésű kazánnal, az emeleten hőtárolós kályha kiegészítéssel. A lakásban 3 fázis van. A ház nyílászárói és a vizesblokkok felújításra szorulnak. A telken gondozott szőlő található, melyből a telek jó fekvése és egyéb adottságai révén jó minőségű bor készíthető.  – írja az Ingatlanbazárra hivatkozva a veol.hu.