Este indul a Doktor Balaton tévésorozat sok humorral (origo.hu/hirbalaton.hu)

2020 december 27-én este, 18.55-től indul a Balatonnál játszódó új magyar tévésorozat, a Doktor Balaton a TV2-n. A folytatás december 28-ától minden hétköznap este lesz látható.

Hamarosan kiderül mi folyik Meggyesen, és közben vicces pillanatokból sem lesz hiány – a beharangozó szerint. A TV2 legújabb napi szériájában a szórakoztatásról többek között olyan színészek gondoskodnak mint Bodrogi Gyula, Voith Ági, Mészáros András, Gula Péter, Hirtling István, Pálfi Kata és Sárközi-Nagy Ilona – írja az origo.hu.

 

A dramedy egyik központi figurája a Duska bácsi (Bodrogi Gyula) unokáját, Leót, a Balaton-parti vállalkozót alakító Gula Péter lesz.

“Leó humoros pillanatai a sorozatban nagyrészt a túlzott magabiztosságból is adódnak. Gyakran keveredik olyan váratlan helyzetekbe, melyek megoldásához nem elég a lendület. Megfelelő szaktudás, jogi ismeretek és például kontaktok hiányában gyakran házhoz megy a pofonért. Vicces pillanatokat tartogatnak azok a szituációk is, melyekben Leó megfeledkezik róla, hogy nem mindenkivel szemben működnek a jól bevált módszerek, hogy Zsóka, a volt felesége esetleg jobban ismeri őt, mint ő saját magát. És mindennek a tetejébe Tina iránt érzett szerelmét is lépten-nyomon bizonygatnia kell.Különleges kapcsolatot ápol a Balaton-parti maffia jeles képviselőivel is,akik bár intellektuálisan nem túl erősek, egy- egy pofonnal pillanatnyilag meggyőzőbbek tudnak lenni a száraz észérveknél. Leó valahol egy felnőtt férfi testébe bújt csetlő-botló kisfiú, aki hisz a csodákban és tűzön vízen keresztül meg akarja valósítani az álmait” – mesélte Gula Péter karakteréről az origo.hu-nak.

 

A magyar “Dallas”

A wikipédia tájékoztatása szerint a Doktor Balaton 2021-ben bemutatásra kerülő magyar fejlesztésű dramedy, amelyet Kapitány-Diószegi Judit és Búss Gábor Olivér alkotott. A sorozat gyártója a ContentLab&Factory.

A “magyar Dallas” történetének helyszíne a balatonfelvidéki Balatonmeggyes, ahol az élet és a világ igencsak különböző helyeiről érkező karakterek sorsa találkozik és számukra is váratlan fordulatot vesz, a cselekmény középpontjában pedig az egyedülálló és hatásos gyógyvíz áll.