Pünkösdkor nyit a PLÁZS Siófokon (likebalaton.hu)

A Siófoki Nagystrand központjában lévő Plázs idén június 4-5-én rajtol Krúbival és számos magyar sztár dj-vel, valamint Dj Dominique Fergeteg Party-jával. A közönségkedvenc fellépők és fesztiválok mellett 2022-ben is számos új előadót köszöntenek majd a Plázs nagyszínpadán – írja a likebalaton.hu

 

A Plázs népszerűsége a portál szerint nyitása óta töretlen, immáron a hetedik szezon startol el június 4-én, a pünkösdi hosszú hétvégén. A nagyszínpadot Krúbi nyitja, majd éjjel Andrewboy, Bárány Attila, Bréda Bia, Daniel Nike, Gabriel Dancer, KatapultDJ, KKevin, Metzker Viktória, NoNameLeft, Purebeat, R92, Regán Lili, Steve Judge, Strong R., Willcox és Yamina váltják egymást a DJ-pultnál a Grand Openingen. Másnap egy őrületes Fergeteg Party veszi majd kezdetét DJ Dominique vezetésével.

Az estén már biztosan fellép a New Level Empire és a TNT, akik egy exkluzív nagykoncerttel készülnek a szezonnyitásra.

A Balaton partján ezen a nyáron már biztosan fellép a Kowalsky Meg a Vega, Ákos, Majka & Curtis, a Halott Pénz, a Follow The Flow, Horváth Tamás, az Edda és a Neoton Família is.

Azonban ezúttal is lesznek olyanok, akik először játszanak majd a felüdülés központban, mint például a mára már több ezres közönséget megmozgató Dzsúdló és Azahriah, vagy a Carson Coma, akik új, Digitális/Analóg című lemezükkel érkeznek.

Idén is beköltöznek a legnépszerűbb partysorozatok: a Necc Party, az Ultra Color, a Wannabe, a Next Level és a Coronita, míg ezen a nyáron először csatlakozik a bulifolyamhoz a One The Low és a Csávók csapata. Az Aréna pénteki rezidense, Metzker Viktória pedig június 24-től a megszokott hangulatot hozza majd barátaival hétről-hétre.