Pünkösdi látványosság Keszthelyen (hunsail.hu)

Katamaránok és Liberák látványos parádéja várja az érdeklődőket június 4-én vasárnap, a keszthelyi móló előtt. 

Idén, a Pünkösdi Regatta idején, először, hagyományteremtő céllal kerül megrendezésre a Quantum Speed Cup látványos gyorsasági vitorlás futam, a keszthelyi móló előtti területen a parthoz közel. A szervezők célja, egy izgalmas, pörgős összemérés rendezése, mely a résztvevők számára igazi kihívást jelent, a nézők számára pedig egyedülálló élményt ad, ilyen közelről látni a legmodernebb vitorlások versengését.

A tervek szerint a csapatok június 4-én 17:00 órakor, egyszerre rajtolnak a keszthelyi öbölben és egy, a szél irányának és sebességének megfelelően kihelyezett up&down pályán, 3-5 gyors kört kell majd megtenniük, a győztes pedig az lesz, aki először lépi át a célvonalat.

Az esemény szabad szemmel is jól látható lesz a keszthelyi nagymólóról. A futam a Keszthely Yacht Kikötőben lévő kivetítőn, is követhető lesz majd, ahol a közvetítést szakkommentátor teszi még érdekesebbé.

Aki személyesen nem lehet jelen az eseményen, élő videón keresztül követheti a történéseket a Quantum Sails Hungary facebook oldalán!

www.facebook.com/quantumsailshungary