Pihenésbiztos is lesz a Danubius újranyitó vidéki szállodáiban (turizmus.com)

Pünkösdtől újranyitnak a Danubius Hotels vidéki szállodái. A lánc szigorúbb higiéniai szabályzatot vezetett be „Biztos Pihenés” néven, egyedi megoldásokkal tette biztonságossá szórakoztató programjait is, emellett rugalmas foglalási és visszafizetési lehetőségeket kínál – írja a turizmus.com.

A szállodalánc egységei közül a balatonfüredi Danubius Hotel Marina, a bükfürdői Danubius Hotel Bük és a győri Danubius Hotel Rába május 29-től várja a vendégeket. A balatonfüredi Danubius Hotel Annabella június közepétől nyitja újra kapuit, Budapesten pedig ezt követően nyit meg az első Danubius-szálloda.

A járványügyi helyzetre reagálva a szállodalánc vezetősége a vendégek és a munkatársak egészségének védelme érdekében még április 1-jétől rendelt el üzemszünetet a vállalat magyarországi szállodáiban, amely most a vidéki szállodák nyitásával véget ér – tájékoztatott a Danubius Hotels szerdai közleményében.

„Célunk, hogy a vírushelyzet miatt meghozott szigorú üzemeltetési intézkedések mellett vendégeink továbbra is felhőtlenül jól érezhessék magukat, ki tudjanak kapcsolódni a megpróbáltatásokkal teli hónapok után. Rugalmas foglalási ajánlataink kiszámítható és kockázat nélküli utazást és visszamondási lehetőségeket biztosítanak vendégeinknek, mert most bizonyára nehezebb egy nyaralást előre megtervezni” – idézi a turizmus.com Kovács Balázst, a Danubius Hotels vezérigazgatója az újranyitás kapcsán.

Szigorúbb higiéniai protokoll a szállodákban

A koronavírussal kapcsolatos hazai és nemzetközi higiéniai rendelkezéseknek, ajánlásoknak megfelelve a Danubius Hotels szigorúbb higiéniai szabályzatot vezetett be Biztos Pihenés néven, amellyel a vendégek és munkatársak egészségét egyaránt védi.

A szabályokat a vendégek is könnyedén átláthatják a nekik készített tájékoztatók segítségével, melyek a legapróbb részleteket is tartalmazzák, az éttermi higiéniától, a gyermekjátékok fertőtlenítésén át a közösségi terek biztonságos használatáig.

A vendégek az intézkedésekkel kapcsolatos kérdéseiket a szállodákban személyesen is feltehetik a biztonságos pihenéséért felelős munkatársaknak, a Danubius Pihenésbiztosoknak. A tájékoztató a www.danubiushotels.com/covidinfo oldalon online is elérhető, a hazai és nemzetközi változásokkal pedig rendszeresen frissül.