Pezsgő-sziget Balatonfüreden (balatonfured.hu)

Június 11-12. között a füredi mólón, a SpiccBistro előtt könyöklőasztalokkal, osztrigával és tapas falatokkal várják a vendégeket, akik közel húsz féle Champagne közül választhatnak majd. A szabadtéri rendezvény ingyenes, mindenki számára nyitott, de a szervezők egyszerre csak 200 vendéget szolgálnak ki a teraszon.

Tavaly ősszel nagy sikere volt a nemzetközi Champagne naphoz kapcsolódó rendezvényünknek, most folytatjuk a megkezdett hagyományt. Lesznek meglepetés italok, élő zene és dj. Balatonfüred egy kifinomult hely, a minőségi, exkluzív pezsgők világa nem távoli tőlünk.

– fogalmazott a balatonfured.hu-nak Köteles Zsolt, a rendezvény főszervezője.

Ezúttal is azt kínálják, hogy bárki, aki a mólón sétál, kortyolhasson egy minőségi pezsgőt. Különlegességeket lehet kóstolni, de az is kuriózum, hogy egy helyen ennyiféle minőségi Champagne lesz elérhető A víz közelségében egy a könnyed, elegáns, beszélgetős programot szeretnének tartani – tette hozz.

Igazi különlegességek is kóstolhatók lesznek, olyan pezsgők, amelyeket egy egész palackkal ritkán engedhet meg magának az ember, de itt egy-egy pohárral megízlelhetők.

A legjobb champagne-házak pezsgőiből lesz válogatás (Paul Bara, Pol Roger, Taittinger, Palmer, Mandois, Piper Heidsieck, Deutz, Champagne Brimoncourt, Champagne Bourdaire-Gallois) a jó hangulatról mindkét nap dj-ék és élő jazz zene gondoskodik.