Online élmények, digitális utazás Siófokra (turizmus.com)

Mivel egy ideig Siófokon is háttérbe szorul a turizmus, a Hello Siófok oldalait üzemeltető Siófoki Fürdőegylet – Turisztikai Egyesület és Tourinform iroda csapata úgy döntött, gondoskodik róla, hogy ebben a nehéz helyzetben se maradjon senki siófoki élmények nélkül.

Az egyesület és a Tourinform iroda március 16-tól nem a siófoki Víztoronyban, hanem home office-ban dolgozik a városért, de a lendület és munka mennyisége ezzel nem csökkent, és a helyszínt leszámítva minden a régi kerékvágás szerint halad tovább.

Bár a város kommunikációjában eddig is kiemelt szerepe volt az online felületeknek, aki követi a Hello Siófok Facebook, Instagram és weboldalát, az március közepe óta még több online élménnyel találkozhat, melyeket a veszélyhelyzet elmúltával akár élőben is átélhet majd.

Siófok kedvcsináló, érzelmekre ható videókkal, fotókkal és szöveges tartalmakkal mutatja meg az online világnak, amiben hisznek, hogy “még mindig Siófokon kezdődik a Balaton”!

A Siófokra kalauzoló digitális utazásban a következő hetekben az online látogatók visszaemlékezhetnek, újra vagy első alkalommal átélhetik, mit jelent az aktív pihenés Siófokon: kocogni a mólón, jógázni vagy kerékpározni a Balaton partján vagy, hogy milyen érzés vitorlással száguldani a szélben.

Megtapasztalhatják, milyen egy izgalmakkal teli családi nyaralás, egy kör az Óriáskeréken a nyári napsütésben, vagy egy békés naplemente túra egy nosztalgiahajón.
A cikk folytatása itt.