Nyár, nyaralás, biztonság! – Rajzpályázat somogyi általános iskolásoknak

Nyár, nyaralás, biztonság! Ezzel címmel hirdet rajzpályázatot somogyi általános iskolásoknak a megyei rendőr-főkapitányság – olvasható a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében..

“Mutasd meg nekünk mit jelent számodra a biztonság! Rajzold le, hogyan vigyáztok értékeitekre! A rajz mellett pár sorban fogalmazd meg családoddal, hogy Ti hogyan vigyáztok a nyáron értékeitekre! Mit gondoltok arról, mit lehet tenni annak érdekében, hogy ne váljatok bűncselekmények áldozatává. Választhatsz bármilyen technikát, rajzolhatsz ceruzával, filctollal, zsírkrétával vagy akár festhetsz is A/3-as vagy A/4-es méretben. A rajzodat fotózd le és küldd el a javorszkinem@somogy.police.hu e-mail címre!

A levélben írd meg a neved, hogy mikor születtél, szüleid neve, telefonszáma, valamint az iskolád neve, címe is szerepeljen benne!

A pályázatot két korosztályban hirdetjük meg:

I. kategória: 6-10 éves gyermekek

II. kategória: 11-14 évesek gyermekek

A pályázat beérkezési határideje: 2020. június 15.

Nyeremények:

– rendőrségi ajándékcsomag,

– rendőrkutya sétáltatás,

– utazás rendőrautóval,

– utazás rendőrhajóval,

– ujjnyomrögzítés és hasonló érdekes, rendőrséggel kapcsolatos élmények várnak Rád.

A díjazott pályamunkát beküldő gyermekeket a megadott címen és telefonszámon értesítjük. Az érvényes pályázat feltétele a pályázati anyag megfelelő formában, a megadott határidőig történő beküldése. A pályázati anyag beküldése a pályázati feltételek automatikus elfogadását jelenti. A pályázat beadásával a pályázó lemond a pályamunkával kapcsolatos jogairól és eláll minden további követeléstől a pályamunkájával kapcsolatban.

A pályázat kiírója fenntartja a jogot a pályázat megváltoztatására, melyről köteles értesíteni a pályázót” – áll a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.