November 11-én indul a licit a siófoki Hotel Mólóra

Folytatja értékes tóparti ingatlanjainak eladását a Balatoni Hajózási Zrt. Az elmúlt egy hónapban a cég darabonként valamivel több, mint egymilliárd forintért kínálta eladásra balatonszemesi, illetve balatonboglári kempingjeit, november 11-től pedig egy hónapon át a siófoki Hotel Mólóra licitálhatnak az érdeklődők.

A pályázati kiírás alapján a Hotel Móló kikiáltási ára 1,56 milliárd forint – adta hírül a Népszava.  A szálloda két helyrajzi számon található, az egyik ingatlanon áll a háromszintes, liftes, 37 kétágyas szobával, 130 fős étteremmel, panoráma terasszal, étteremmel, konyhával, bárral rendelkező épület, a másik pedig a hotel saját strandja wellness-lehetőséggel, gyerekmedencével.

A közvetlen vízparti terület valamivel több, mint 5600 négyzetméter, a majdani vevő viszont csak elvileg öt év múlva örülhet igazán a befektetésének, ugyanis a jelenlegi bérlő 2025 év végéig érvényes szerződéssel rendelkezik. A 1,5 milliárdos kikiáltási ár ennek ellenére csábító lehet, hiszen Siófokon partmenti, ám saját vízparttal nem rendelkező, s harmadekkora telken álló, 27 szobás hotelt hirdetnek ugyanennyiért.