# Nemonddleaszállásod – a Balaton Riviéra felhívása

A világszerte terjedő járvány Magyarországot sem kíméli. Nemcsak egészségünkre, hanem a gazdaságra, életmódunkra és a turizmusra is nagy hatással van. A Balaton Riviéra Turisztikai Egyesület arra buzdít mindenkit, aki térségünkben foglalta le szállását, hogy ne mondja le azt, hanem módosítsa az utazás időpontját.

A Balaton Riviéra Turisztikai Egyesület # Nemonddleaszállásod kampánya így szól:

 

“A befizetett előleget nem veszti el senki, a lemondás helyett kérd meg a szálláshelyet, hogy biztosítsa neked, hogy a veszélyhelyzet után utazhass és később egyeztettek majd időpontot.

A befizetett előleget már átutaltad, nem számoltál vele, ám a szálláshelyek igen. Néhány kisebb szálloda, panzió vagy vendégház éppen úgy tönkre megy mint sokan mások ebben a nehéz helyzetben. 

Szóval ha van egy jó élményed az utazásaid során, amelyet egy szállásadó okozott neked és arra számítasz, hogy egyszer véget ér ez a rémálom, akkor fontold meg, hogy lemondod a foglalásodat és visszakéred a pénzed, vagy átütemezed az utazásod idejét.

Minden szálláshelyet arra buzdítunk, hogy csatlakozzon a kampányhoz, hiszen ez egy kölcsönösen előnyös kezdeményezés mind a turisták, mind pedig a szállásadók számára.”