Négycsillagos szálloda nyílik tavasszal Balatonkenesén (turizmus.com)

Az Accent Hotels 7 szállodájában 2023-ban már több mint 800 munkavállaló dolgozott, a budapesti, központi irodában pedig csaknem 50 munkatárs nyújt egységeiknek folyamatos szakmai támogatást. 2024-ben újabb, négy csillag superior minősítésű házzal lépnek piacra: a 159 szobás, saját partszakasszal rendelkező Kenese Bay Gardent tavasszal nyitják meg Balatonkenesén.

A fejlesztés során a szálloda wellnessrészlege kültéri úszómedencével és balatoni panorámás szaunarészleggel, modern fitneszteremmel egészült ki – írja a turizmus.com.

„Korszerűsítjük a szállodához tartozó 300 férőhelyes konferencia-központot is, amely Budapest közelsége miatt minden bizonnyal a Balaton egyik népszerű rendezvényhelyszíne lesz”

– véli Csordás Imre cégvezető.

Fejlődésközpontú stratégiájukat is folytatják, ennek célja szállodáik és központjuk tudás- és technológiai fejlesztése.

„Szakembereinket fejlesztjük, tapasztalt kollégák megszólításával új szemléletet hozunk a cég életébe, a fiatal tehetségeket felkaroljuk és karrierlehetőséget kínálunk nekik”

– árulta el Csordás Imre, miben látják a jövő lehetőségeit. Követik a modern technológiai trendeket és olyan IT-invesztíciókat indítanak, amelyekre csak a nagyobb szállodacsoportok, szállodaláncok képesek.