Miss Balaton: 24-en maradtak ringben (nlcafe.hu)

Ismét gyönyörű lányok érkeztek Balatonfüredre, hogy a Miss Balaton 2017 második castingján bebizonyítsák, ott a helyük az augusztusi döntőn. A júniusi castingról 24 versenyző jutott tovább.

A lányokat a második fordulón is a verseny trénerei segítették a felkészülésben. Magony Szilvi, Marton Adrienn, Polgár Kriszti és Dobó Ági hasznos tanácsokkal látta el a szépségeket.

„Az első castingon elsősorban arra voltunk kíváncsiak, hogy ki milyen jól mutat a fürdőruhájában, és milyen benyomást tesz ránk. A második castingon már sokkal inkább próbára tesszük a lányokat, hogy lássuk, ki az, aki valóban meg tudja állni a helyét egyrészt az augusztusi döntőn, de akár később mint Miss Balaton szépségkirálynő is” – árulta el Iszak Eszti, a zsűri egyik tagja.

„A mai napon a lányokra nemcsak profi sminkben és frizurában voltunk kíváncsiak, de smink nélkül is szerettük volna látni őket. Bár azt hittük, hogy ez a legtöbb versenyzőt majd kimozdítja a komfortzónájából, jó volt látni, hogy magabiztosak maradtak, és így is jól érezték magukat a bőrükben. Én minden évben elsősorban a lányok természetességét figyelem, azt, hogy mennyire bájosak és kedvesek, mert szerintem ez az, ami igazán széppé tud tenni valakit” – mondta Epres Panni, a zsűri elnöke.

A második castingról 12 lány jut tovább, akik az augusztusi finálén mutathatják meg magukat a nagyközönségnek. A döntősök névsorát a Miss Balaton Facebook-oldalán és a www.missbalaton.hu oldalon hirdetik ki július 31-ig. A kiválasztott versenyzőkre egy ötnapos felkészítő tábor vár, mielőtt a döntőn színpadra lépnek.