Miss Balaton 2016

Látványos show keretében választották meg Balatonfüreden az idei Miss Balaton by Cosmopolitan nyertesét. A legszebb 16 lánynak több menetben kellett megmutatnia magát a közel két órás fináléban. Végül a budapesti Nagypál Krisztinát választotta meg a zsűri.

„Egy egész ünnepségsorozat volt számomra a Miss Balaton, hiszen a fotótáborban volt a szülinapom, tegnap a névnapom, ma pedig megnyertem a versenyt. Sokat tanultam a felkészülés alatt, a tréneknek köszönhetően magabiztosabb lettem” – mondta a szombati finálé után a 20 éves királynő, aki fővárosi egyetemistaként éli mindennapjait. Krisztina azt is elárulta, először a lányokkal, majd családi körben ünnepel.

A második helyezett Németh Nikolett lett, a harmadik helyen pedig Kozma Klaudia  végzett. A közönségszavazáson Sicra Andrea kapta a legtöbb voksot.

Idén a verseny ideje alatt hangsúlyos szerepet kapott a sport, hiszen a Magyar Olimpiai Bizottsággal együttműködve a magyar olimpiai csapat is választott egy különdíjas versenyzőt. A keszthelyi Ángyán Rebeka lett a szerencsés kiválasztott, akinek nyereménye nem kevesebb, mint hogy a hazai olimpiai küldöttség hivatalos vendégeként hat napot tölthet el Rio de Janeiróban.

koronazas-miss-balaton-cosmopolitan

(fotó: Red Lemon)

(21:31)