Mikuláshajó a gyerekeknek, szaloncukor a kompozó autósoknak

Mikulás Gyerekhajóval várja a Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART) két kikötőben is a legkisebbeket december 2-án, ahol tucatnyi ajándékot ad át a társaság a Mikulásgyárnak. Mikulás napján szaloncukor jár minden autósnak a balatoni kompokon – derül ki a társaság közleményéből.

Idén második alkalommal Siófokról és Balatonfüredről is indít a BAHART gyerekeknek szóló Mikulás Hajókat, amelyeknek stílusosan a Szent Miklós hajó biztosít helyszínt december első szombatján.

A Mikuláshajó december 2-án 11.00 órakor indul Balatonfüred hajóállomásáról, majd délután 15.00 órakor Siófok hajóállomásáról. (Jegyárak: felnőtteknek 2000 Ft, gyermekeknek 4-14 életév között 1700 Ft, 4 éves korig 850 Ft,  Playmobil/Piatnik gyermekjegy extra ajándékkal +590 Ft. )

A meglepetés varázsműsor végén a Mikulás minden résztvevő gyermeket ajándékkal jutalmaz. A Mikulás Gyerekhajók iránt már most nagy az érdeklődés, a társaság munkatársai folyamatosan fogadják az előjelentkezéseket- áll a közleményben. Ez az őszi Halloween hajók sikere után azt támasztja alá, hogy lehet és érdemes a Balatonon a szezonon kívüli időszakban is tartalmas és népszerű programot kínálni.
December 6-án a Szántódrév és Tihanyrév között egész évben üzemelő kompokon kis Mikulás ajándékkal köszönti a BAHART az autósokat.

A Balatoni Hajózási Zrt. a dolgozói, illetve a Mikuláshajóra érkező utasok körében adománygyűjtési akciót hirdetett. Az összegyűlt ajándékokat december 2-án a siófoki Mikuláshajó indulása előtt személyesen adja át a BAHART a Mikulásgyár képviselőinek, akik eljuttatják azokat a rászorulóknak.