Meztelen férfi támadt a vendégekre egy balatoni fürdőben (24.hu)

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt nyújtott be vádiratot a Siófoki Járási Ügyészség azzal a budapesti férfival szemben, aki egy Balaton-parti település fürdőjében nem az öltözőkabint használta  az átöltözéshez és amikor szóvá tették neki, szitkozódott, hangoskodott, fenyegetőzött, majd két vendéget is bántalmazott – írja a 24.hu.

 

A 43 éves férfi idén januárban a balatoni fürdőben nem az öltözőben, hanem egy koedukált közös helyiségben kezdett el vetkőzni. Ezt észlelve egy közelben tartózkodó nő ezt szóvá is tette.

A férfinak nem tetszett a rendre utasítás, ezért trágár módon szidalmazni kezdte a nőt, majd annak 14 éves fiát is fenyegette és ütésre emelt kézzel és az öltöző sarkába szorította, mivel az sértő kifejezéssel illette.

A kiskorú fenyegetése miatt az öltözőhelyiségben, majd a medencetérben is újabb szóváltás alakult ki a férfi és a fiú édesanyja között, amely azzal ért véget, hogy a férfi mindkettőjüket a közelükben lévő pihenőágyra lökte. A férfi magatartásának a fürdőmester fellépése vetett véget.

A pihenőágyak közé eső gyerek az alkarján és hátán zúzódásos, az alkar egyéb részein pedig nyílt sebzéses sérülést szenvedett el, amelyek nyolc napon belül gyógyultak – olvasható a 24.hu-n.