Megújult Keszthely honlapja (Keszthely TV)

Megújult honlappal várja az idegenforgalmi szezont Keszthely. Az új weboldal egy turisztikai információs portál kíván lenni, emellett pedig hasznos információkkal szolgál a helyi lakosok és a gazdasági szakemberek számára.

A vizuális élményre helyezi a hangsúlyt Keszthely város megújult honlapja. A látogatókat a város több pontján készült fotók fogadják a főoldalon, ha pedig lejjebb görgetnek, akkor a látnivalókkal, a programokkal, a szálláshelyekkel és az aktuális helyi hírekkel találkozhatnak. A megújult menürendszernek köszönhetően tematikusan böngészhetnek az oldalak között, amelyek rendkívül gyorsan, három kattintással elérhetők. A honlap megújítására a megváltozott internetezési szokások miatt volt leginkább szükség.

Az új weboldal elindulása alkalmából tartott sajtótájékoztatón elhangzott, fontos cél az értékmegőrzés is, éppen azért a régi, 2006-ban indult weboldalon található tartalmak egy archívumból továbbra is elérhetőek lesznek. Az új honlap grafikáját Darabos Zsolt tervezte, az üzemeltetésre pedig a régi weboldalt működtető céget kérték fel. Az önkormányzat részéről Marton Tamás Renáta segítette a munkát. A tervezés során a turisták és a helyi lakosok kiszolgálása mellett fontos szempont volt a biztonság és az önkormányzati dolgozók adminisztrációs felületének javítása is.