Megújulnak a strandok Révfülöpön (veol.hu)

A Magyar Turisztikai Ügynökség pályázatán Révfülöp a Szigeti strand fejlesztésére 29 millió forintot nyert, a Császtai strand korszerűsítésére pedig 24,5 millió forint támogatást kapott. A korszerűsítési munkálatok elkezdődtek, az idei nyári szezonra stégek, öltözők, vizesblokkok készülnek.

A pályázati összegekből mindkét helyen baba-mama szoba létesül, a Császtai strandon új vizesblokk épül a tavaly átadott gyermekpancsoló közelében. A Szigeti strandon megújulnak a régi mosdók. Mindkét strandon új úszó napozóstégek készültek, valamint az összes régi lépcsőt új, rozsdamentes típusra cseréljük – fogalmazott a veol.hu-nak Révfülöp polgármestere. Kondor Géza hozzátette:  a fürdőkben az ügynökség által készített tervek alapján új öltözők készülnek, és egységes információs, arculati elemek fogadják a vendégeket.

A Császtai strandon önerős fejlesztés keretében elkészült az új vizesblokképület megközelítését segítő járda és az automata öntözőrendszer. Elkezdődött a tereprendezés, a parkosítás – mondta a polgármester.