Megnyitották Zalakaroson a szabadtéri fürdőt is – jól sikerült az elmúlt év (zaol.hu)

A fürdőt üzemeltető Zalakarosi Fürdő Zrt. mögött minden korábbinál eredményesebb év áll, hiszen 2023-ban 586 ezer látogatót fogadott, az adózás utáni eredménye közel 300 millió forint volt, a fejlesztési céltartalékba pedig 350 millió forint került – számolt be Végh Andor vezérigazgató, a szabadtéri fürdő idei szezonjának hétvégi megnyitó ünnepségén – a zaol.hu tudósítása szerint. A cégvezető az új fejlesztésekről is beszámolt.

 

Néptáncműsorral, ünnepi köszöntőkkel, s azon belül is a tavalyi eredmények, valamint a legújabb fejlesztések ismertetésével nyitották meg szombat délelőtt Zalakaroson a szabadtéri fürdő idei szezonját. Az eseményt követően a vendégek is birtokukba vették a medencéket.

Az első köszöntőt Novák Ferenc, a város polgármestere mondta, aki többek közt arról beszélt, hogy a szolgáltatások folyamatos bővítésével, valamint a fejlesztéseik révén arra törekednek, hogy minden korosztály számára lehetőséget biztosítson a város, s benne a fürdő a pihenésre és a szórakozásra. Kiemelt figyelmet fordítanak a családosokra, így a szülők azért is választják a pihenésük helyszínéül Zalakarost, mert a település megfelelő feltételeket biztosít a gyermekek számára egy élményteli nyaraláshoz.

Végh Andor kiemelte: a bevételeket a szolgáltatási színvonal emelésére, illetve újabb fejlesztésekre fordítják. A most induló szezonra megújult a strandi fogadótér és a fürdő környezet, a sportmedence akadálypályája új elemekkel bővült, de egyéb új attrakciók is hozzájárulnak ahhoz, hogy egyre többen választják Zalakarost, illetve vendégeik jelentős része élménnyel gazdagon telve tér vissza – írja a zaol.hu.