Megjelent a pályázat a Tourinform irodák felújítására

Megjelent a Magyar Turisztikai Ügynökség és a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. által közösen meghirdetett, a Tourinform-irodák és az információs pontok fejlesztését célzó TFC-3.1.1.-2020 kódszámú pályázati felhívás.

A konstrukció célja a meglévő Névhasználati Szerződéssel rendelkező Tourinform irodák és hozzájuk tartozó információs pontok – a látogatói igényeknek megfelelő – magas színvonalú fogadóterének egységes arculatú fejlesztése, ennek eredményeként a Tourinform brand és az ország turisztikai márkájának erősítése, a Tourinform irodák szolgáltatásait igénybe vevő célcsoportok bővülése, a személyes látogatóforgalom növelése az irodákban – olvasható a Magyar Turisztikai Ügynökség honlapján.

A felhívás keretösszege 450.000.000 Ft, amelyre támogatási igényt 2020. június 29. és 2020. augusztus 28. közötti időszakban van lehetőség benyújtani.

A Pályázati felhívás és útmutató, valamint a kötelezően benyújtandó mellékletek 2020. június 26. napjától érhetőek el a www.kisfaludyprogram.hu oldalon.