Meghalt a Balatonfőkajárnál fának csapódott pizzafutárlány (deltahirek.hu)

Belehalt a sérüléseibe az a 21 éves fiatal lány, aki még január elején szenvedett balesetet Balatonfőkajár közelében, amikor autójával egy fának csapódott majd felborult. A lányt akkor válságos állapotban vitték kórházba. Több napig kritikus állapotban feküdt a kórházban, végül a szervezete feladta a harcot – olvasható a deltahirek.hu Facebook oldalán. A pizzéria, ahol a lány dolgozott, megható üzenetben tudatta a hírt vendégeivel, és búcsúzott egykori kollégájától.

 

A pizzéria ezt írta ki a közösségi oldalára:

“Kedves Vendégeink!
Mint bizonyára már sokan tudják, múlt vásárnap pizzériánk egyik futára súlyos autóbalesetet szenvedett. Az elmúlt napokban nagyon sokan együtt szorítottunk, imádkoztunk Kíra felépüléséért.
Mély fájdalommal, szomorú szívvel tudatjuk, hogy Kíra a mai napon az angyalok közé távozott. 🖤👼🏼
Pizzériánk teljes csapata nevében szeretnénk kifejezni őszinte részvétünket a gyászoló szülők,a családja, barátai felé, s együtt érzünk mindazokkal, akik ismerték és szerették Őt.
Drága Kíra!
Köszönjük, hogy csapatunk tagja voltál, s nem csak a futárunk, de családunk barátja is. Egy jólelkű, a vendégekkel és embertársaiddal egyaránt mindig kedves és figyelmes lányt ismerhettünk meg személyedben, akinek mindig volt egy jó szava mindenkihez. Köszönjük neked a sok jó élményt, azt a rengeteg boldog és vicces pillanatot, amit okoztál nekünk.
Soha nem felejtünk, pizzériánk örökös, tiszteletbeli futára maradsz, s reméljük fentről kísérsz, óvsz majd minket útjainkon.
Szívünkben örökké élni fogsz.
Te nem haltál meg, csak álmodni mentél…”
______________________________________________