Margaret Island – jótékonysági koncert Fonyódon

A Margaret Island zenekar mindenkit szeretettel vár jótékonysági akusztikus koncertjén, október 5-én csütörtökön 18 órakor a fonyódi gimnázium aulájába, ahol elhangzanak majd a legkedvesebb dalaik, köztük az ’Eső’ és a ’Veled minden’ is. A koncert bevételét Borókának, egy hároméves, betegséggel küszködő fonyódi kislánynak ajánlják fel.

 

Az este folyamán fellépnek: Lábas Viki – ének, Törőcsik Kristóf – gitár, Füstös Bálint – gitár, Gerendás Dániel – cajón.

A koncert jótékonysági céllal valósul meg: a koncert bevételt teljes egészében a hároméves Muszti Boróka számára ajánlják fel, aki daganatos betegséggel küzd – pici kora ellenére is hősiesen, kitartóan. A fonyódi család a környezetétől kapott minden eddigi segítségért is hálás. A koncertből befolyó összeget kislányuk gyógyulására, további orvosi kezeléseire fordítják.

Belépőjegy: 1500 Ft – további támogatói jegyek: 2500, 5000 Ft

 

A zenekarról:

A hajdan a fonyódi gimnáziumba járt Lábas Viki, valamint Törőcsik Kristóf és Füstös Bálint alapította Margaret Island az egyik legsikeresebb pályakezdő zenekar a hazai könnyűzenei palettán. Mindössze három éves fennállásuk évfordulóját Budapest legnagyobb szabadtéri koncerthelyszínén, a Budapest Parkban ünnepelték meg, több mint négyezer rajongóval együtt.

A fiatal csapat népszerűsége ível felfelé: ’Eső’ című daluk 2016-os berobbanását követően mára a legnagyobb hazai fesztiváloknak (VOLT, Sziget, Strand, SZIN, Művészetek Völgye, Campus stb.), vidéki kluboknak és rádiós toplistáknak is állandó színfoltjává vált.

Az elmúlt években az ’Egyszer volt’ című aranylemezüket követően kiadták második albumukat ’Bakancslista’ címmel, többször zenéltek külföldön (Párizs, Málta, Erdély stb.). JumoDaddy és Felcser Máté közreműködésével ők írták az EFOTT himnuszt, ’Veled minden’ című daluk heteken át vezette a Petőfi rádió toplistáját. A sikerek nem változtattak a zenekar életfilozófiáján, a csapat máig az őszinte örömzenélésben hisz.