Étterem nyílt a napokban a Balatonnál: egész évben főznek a fonyódi Konyhámban (sonline.hu)

Balatonfenyvesen csak nyaranta, de Fonyódon már télen is betérhetünk a Konyhámba; a fenyvesi retró street food étterméről ismert Szikra Gabriella a héten Fonyódon nyitott egész évben működő éttermet (Fonyód, Ady E u. 5.).  A Konyhám séfje kétszer is megnyerte a strand­ételek versenyét, és egy televíziós főzőversenyben is szépen szerepelt – írja a sonline.hu.

 

– Most végre lehetőségem nyílt arra, hogy egész éven át működő éttermet indíthassak a Balatonnál, hétfőn, december 27-én nyitottunk – mondta Szikra Gabriella, a Konyhám séfje. – Régi vágyam vált valóra ezzel. Nemcsak nekünk volt rá igényünk, hanem a vendégeinknek is – tette hozzá. – Furának tűnhet, hogy éppen a télen nyitjuk meg az új helyet, ám csapatépítésről is szól a következő néhány hónap, össze kell szoknunk a főszezonig.

A Konyhám Stúdió 365 néven futó fonyódi étterem kínálatát kifinomultabbnak nevezte, mint amit a strandbüfében megszoktak tőle. Azt is elmondta, hogy a fenyvesi strandbüfé is üzemel tovább, ám ott csak a szezon kezdetén nyitnak.