Majális a Siófoki Állatmenhelyen

Sétáltatásra és örökbefogadó napra hívja a családokat a Siófoki Állatvédő Alapítvány a Balatonszabadiban lévő menhelyére. A menhely dolgozói és önkéntesei május 1-én egésznapos programmal készülnek a családok számára.

10 órakor kezdődnek a programok, a kutyasétáltatás mellett lesz cicasimogatás, légvár, trambulin, palacsinta-parti, és csillámtetoválással is kedveskednek a legkisebbeknek. A felnőtteknek büfével, pörkölt-partival készülnek a szervezők.

Szívesen veszik az adományokat: tápot, már nem használt nagyméretű textíliákat, ruhaneműt a kutyusok házába- mondta el a hirbalaton.hu- nak Vörös Zsuzsanna, a menhely vezetője.

A majálist megelőzően, április 22-én, jótékonysági vetítésre kerül sor Siófokon. A Sió Mozi a „Vad Balaton” című film teljes jegybevételét a Siófoki Állatvédő Alapítvány védencei számára ajánlja fel. Az Ice’n’Go Kft. az előadás bevételével megegyező összeget ajánl fel a Siófoki Állatvédő Alapítvány védencei számára. Az alapítvány munkatársai mindenkit szeretettel várnak 10:00 órától a mozi előterében, ahol  az állatvédők munkájával ismerkedhetnek az állatbarátok.

Vörös Zsuzsa arról is beszélt, hogy ilyenkor, az adóbevallások idején kiemelten kérik az állatbarátokat, hogy  adójuk 1%-ról rendelkezve gondoljanak a siófoki menhely gazdátlan állataira.