Luxus sportautók és frissen őrölt kávé Siófok Fő terén (siofok.hu)

Május 6-án, vasárnap‬ 14 órakor Siófok Fő terén láthatják a világ számos országából a Cars & Coffee rendezvényre érkező luxusautókat. A 17 óráig tartó kiállításnak már számos ország adott otthont, idén végre Magyarország, a Balaton lesz a házigazda.

Május 6-án délután 14:00 és 17:00 óra között közel 100 luxusautó lesz látható Siófok Főterén a Cars & Coffee első hazai kiállításán.

A luxusautó tulajdonosok évente két alkalommal találkoznak a Cars & Coffee rendezvény keretében, melynek már a világ számos országa adott otthont.

– Brazíliától kezdve Amerikán át több országban szerveztek találkozókat, és idén májusban végre sikerült elérni, hogy Magyarországra is ellátogasson a világhírű Cars & Coffee. A luxus konvoj május 6-án Balatonlelléről indul Siófokra, ahol a város Fő terén közel 100 luxus sportautóban gyönyörködhetnek majd az érdeklődők. A város 1 millió forinttal támogatta a rendezvényt, és a városőrök által a közterületet biztosította a kiállítás idejére – nyilatkozta Lapos Gábor képviselő, akinek a közreműködésével Siófokra érkezhet Magyarország első Cars & Coffee luxusautó kiállítása.

A luxus sportautó találkozó Chiléből indult, majd nemzetközivé nőtte ki magát. 45 ország 60 városában rendezték meg eddig évente több alkalommal a találkozókat, és idén először Magyarországra is megérkezett a Cars & Coffee.

– A rendezvény olasz anyacégének megkeresésére egy olyan helyszínt választottunk a program kiállítás részének, amely Balaton közeli, mutatós, és a nyár kezdetén méltó helyet foglal el az országban turisztikai szempontból is. Így érkezik májusban Siófokra a Cars & Coffee, ahol a Fő téren szépen le tudnak parkolni az autók és egy látványos kiállítást csodálhatnak meg az érdeklődők – mondta el Dusa Fanny szervező a rendezvény áprilisi bemutatkozásán.

A májusi rendezvényen a Siófokra látogatók sok olyan luxusautóval találkozhatnak majd, amik nem láthatóak az utakon, ráadásul a Cars & Coffee Hungary zászlós autója egy Koenigsegg CCX lesz, melyből az egész világon csak egy van – írja a siofok.hu.