Kultkikötő novemberi programajánló – jön a Quimby Boglárra

Novemberben is folytatódik a Kultkikötő. Szokatlan hangszereken klasszikus gyerekdalok elevenednek meg a balatonszemesi Hotel OTP-ben, majd egy igazi szuperprodukció, a Quimby Teátrum érkezik Balatonboglárra, a boglári Kultkikötő Filmklub pedig mélyenszántó moziélményt ígér – áll a szervezők közleményében.


November 2. péntek 17:00 – Zenetarisznya – Kovács Gábor muzsikus gyermekműsora
Hotel OTP Balatonszemes
A műsorban klasszikus gyermekdalok csendülnek fel hagyományőrző hangszereléssel. Az előadás különlegessége a hangszerbemutató, melyben a gyerekek közreműködésével a legkülönfélébb használati tárgyak válnak varázslatos módon hangszerekké…
Jegyár: 1000 Ft

November 7. szerda 19:00 – Borgman
Kultkikötő Filmklub – Balatonboglár
A sokkoló és felkavaró fekete komédia hőse Camiel Borgman, az elbűvölő, ugyanakkor titokzatos csavargó, aki bekopogtat egy felső középosztálybeli holland család házának ajtaján. Rövid idő leforgása alatt teljesen felbolygatja a mintacsalád életét, majd egyre különösebb és fenyegetőbb események veszik kezdetüket. A programon a részvétel ingyenes!

November 10. szombat 19:00 – Quimby Teátrum
Balatonboglár – Kultkikötő
Három év pihenő után a Quimby most visszatér a színházakba, ahol a rock and roll helyett a fókusz az apróbb mozzanatokon és finomabb dalokon lesz a zenekar saját, formabontó színházi világában, a Quimby Teátrumban.
Jegyár: 4500 Ft

November 21. szerda 19:00 – Az orvvadász
Kultkikötő Filmklub – Balatonboglár
Egy európai cég arra kéri fel Martint, a profi vadászt, hogy vadásszon le egy már kihaltnak vélt tasmán tigrist. Tasmániába érkezve tudósnak adja ki magát és egy lerobbant farm közelében rendezi be táborát. Az eddig mindig magányos vadász lassan egyre közelebb kerül a családhoz, egyben egy titokhoz, ami előre nem látott veszélyeket rejt. A programon a részvétel ingyenes!