Közlekedési baleset okozóját keresik a siófoki rendőrök

A Siófoki Rendőrkapitányság baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.  Az egyenruhások a lakosság segítségét kérik az ismeretlen tettes azonosításához.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2021. december 2-án 16 óra 20 perc körül Siófokon, a Bláthy Ottó utca és a Kandó Kálmán utca kereszteződésénél lévő kijelölt gyalogátkelőhelyen egy ismeretlen forgalmi rendszámú, szürke színű Renault típusú személygépkocsi elütött egy férfit, aki súlyos sérülést szenvedett. A baleset után a gépkocsivezető megállt, az elütött gyalogoshoz visszament, majd mikor látta, hogy a bajbajutott segítségére siet valaki, adatainak megadása nélkül a helyszínről Fonyód irányába elhajtott.

Kérik mindazok jelentkezését, akik a balesetet látták vagy azzal kapcsolatban információval rendelkeznek.

Jelentkezni lehet személyesen a Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a 8600 Siófok, Sió utca 12-20. szám alatt, vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, továbbá a 112 központi segélyhívó telefonszámon – közölték a rendőrség honlapján.