Kőröshegyi Levendulás: Hát akkor szüret! (onlinebalaton.hu)

Romantikus program, családi kirándulás, kreatív baráti kikapcsolódás a Balaton mellett és persze LEVENDULA. Mostantól három héten át minden nap ingyenes program keretében nyújtja mindezt a Kőröshegyi Levendulás – tájékoztatták az onlinebalaton.hu-t a program szervezői.

A vendégek kóstolót kapnak a birtokon készült levendulaszörpből, mely már a Tulipánszüret idején is nagy népszerűségnek örvendett. Aki szeretne levendulát  szedni, két különböző méretű aratótáskából választhat, melyekhez metszőollót is kölcsönöznek, sőt a helyszínen csokorba is lehet kötni a virágokat.

Napközben mindenki kedvére készíthet képeket a fotózásra kijelölt sorok között, és azokra is gondoltak, akik igazán különleges pillanatokat szeretnének megörökíteni. Zárás után viszont már csak bejelentkezés alapján, limitált számú vendéget fogadnak fotózni, akik a levendulamezők fölül tekinthetik meg a balatoni naplementét.

Június 3-tól 25-ig, naponta 10-18 óra között – kutyával együtt – várják a levendula szerelmeseit. A birtokot itt lehet megtalálni.