Korisok figyelem: jégpálya nyit ma Keszthelyen – videó (tvkeszthely.hu)

300 négyzetméteren csúszkálhatnak a korcsolyázás szerelmesei a Balaton-part szomszédságában. Az Energia téren a VÜZ Kft. munkatársai már kialakították a pályát, amely ma nyitotta meg kapuit. A korcsolyázás az elmúlt évekhez hasonlóan idén is ingyenes, emellett melegedő, büfé és kölcsönző is várja a vendégeket – írja a tvkeszthely.hu.

A VÜZ Kft. munkatársai az elmúlt napokban azon dolgoztak, hogy december 3-án használatra kész legyen a pálya. Még néhány utolsó simítás van hátra, ezeket azonban az egész napos eső miatt csütörtökön nem tudták elvégezni. A jégpálya mellett melegedő is lesz és mosdóhasználatra is van lehetőség. Egy vállalkozó pedig korcsolyabérlési- és élezési szolgáltatást kínál.

„Előreláthatólag december 3-án, pénteken nyílik délután 15 órakor a jégpálya. Ez egy 20 méter átmérőjű, körülbelül 300 négyzetméter alapterületű jégpálya, befogadóképessége 45 fő. Szeretettel várjuk a korcsolyázni vágyókat.” – tájékoztatott Rajkai Zsófia, a VÜZ Kft. létesítmény-üzemeltetési csoportvezetője.

A korcsolyapálya minden nap várja a csúszkálni vágyókat. Hétköznap 15 és 19 óra között, hétvégén pedig 11 és 19 óra között lehet a jégre menni. A pálya az ünnepnapokon is nyitva tart. A VÜZ Kft. munkatársai kérik a korcsolyázókat, hogy a házirendet maradéktalanul tartsák be. Fontos tudni, hogy üzemelési időn kívül tilos a jégre menni, illetve gyerekek csak szülői felügyelet mellett használhatják a pályát. A korcsolyapálya az elmúlt évekhez hasonlóan idén is ingyenes.

A Keszthelyi Televízió adását jégpályáról itt tekinheti meg.