Kettős karambol az M7-esen, teljes útzár Kanizsa irányába (frissítve! – a forgalom újra zavartalan)

Feloldották a pályazárat az M7-es autópályán, ahol korábban két baleset is történt a Nagykanizsa felé vezető oldalon. A forgalmat 12:20 percig a 7-es számú főútra irányították a rendőrök- tudatta közleményben a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. 

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt  9 óra 30 perc körül az M7-es autópálya, 166-os kilométerszelvényében, a Nagykanizsa felé vezető oldalon, Balatonkeresztúr térségében. A rendelkezésre álló elsődleges információk alapján – eddig tisztázatlan körülmények között – egy kisbusz szalagkorlátnak ütközött, majd véghelyzetét a belső sávban nyerte el. A baleset következtében ketten megsérültek.

 Néhány perccel később a baleset helyszínéhez közel, a 164-es kilométerszelvényben- eddig tisztázatlan körülmények között – három személygépjármű összeütközött, az elsődleges információk alapján hárman megsérültek.

A helyszínelés idejére a rendőrség a pályát lezárta, 160-as kilométerszelvényben leterelik a forgalmat a  7-es számú főútra, majd a 170-es kilométerszelvénynél van lehetőség visszatérni az autópályára!