Két balatoni szálloda már döntős az „Év Hotele” versenyben (turizmus.com)

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szakmai támogatásával, az Interakció Produkció által szervezett televíziós hotelversenyben szeptemberben az első vidéki régió győzteséről döntöttek a nézők szavazataikkal. A Best of AZ ÉV HOTELE balatoni régiójából két szálloda már döntőbe került- olvasható a turizmus.com-on.

 

AZ ÉV HOTELE idén szeptemberben egy rendhagyó évaddal tért vissza a képernyőkre. Az RTL Klub műsorán futó hotelversenyben ezúttal a 2010-es években legtöbb közönségszavazatot kapott szállodák mérik össze erejüket egymás ellen, régióról régióra. Az első hónapban, a Balaton régióban, lezárult a szavazás, melyből a siófoki CE Plaza Hotel**** került ki győztesen.

A győztes szálloda, amely a nézők szavazatainak 27%-át szerezte meg, ezzel bekerült az évad végi fináléba, így esélye nyílik megnyeri a fődíjat. A régiós győzelemért járó elismerést Tóth Gergely tulajdonos, szállodaigazgató vette át a közönségszavazás és a műsor producerétől, Serfőző Zsolttól.

A szeptemberi dobogós helyezettek

A régiós versenyben szoros volt a szavazás az első helyért, hiszen az ezüstérmet a voksok 25%-val a Hotel Füred**** Spa & Conference szerezte meg.

A harmadik helyezett pedig a Zamárdiban található Hotel Wellamarin*** lett, amelyre a nézők 13%-a szavazott.

A Best of AZ ÉV HOTELE évadának különlegessége, hogy az előző három szezontól eltérően ebben a szuperdöntőben nem csak a régiók győztesei jutnak be a fináléba, hanem a második helyezettek is. Így 7 különböző régióból, 14 szálloda vesz majd részt a 2021. áprilisában megrendezendő döntőben.

A Best of AZ ÉV HOTELE eddigi döntősei:

Ce Plaza Hotel**** (Balaton régió)

Hotel Füred**** Spa & Conference (Balaton régió)