Keszthelyre érkezik a Balatoni KÖR bor és gasztrofesztiválja

A Balatoni Kör nagysikerű, őszi-tél rendezvénysorozata, a Kóstold Körbe Bor&Gasztrofeszt február 12-én és 13-án Keszthelyre, a Festetics-kastély parkjába érkezik. Összesen több mint 20 étterem, borászat, cukrászda és pálinkafőzde farsangi hangulatban várja, hogy a Balaton egyik legimpozánsabb helyszínén mutassa meg legfinomabb ételeit, legszebb borait, legzamatosabb pálinkáit.

„Mondhatnánk, hogy a már megszokott módon készülünk ezekre a Kóstold Körbe! Bor&Gasztrofeszt alkalmakra, de ez mégsem igaz, mert minden helyszín más és más hangulatot ad a rendezvényeinknek. Keszthelyen most jelenünk meg először, így együtt, Balatoni Körben, és mindjárt egy lenyűgöző helyszínen, a kastély parkjában. A különleges helyszínen mi is különleges ételekkel és italokkal várjuk a vendégeket, egész hétvégén.”

– mondta Szilágyi Lajos, a Balatoni Kör elnöke.

A Balatoni Kör egyesület a legnagyobb szakmai szervezet, amely a minőségi balatoni vendéglátóhelyeket és borászatokat összefogja. A ’Kóstold Körbe!’ Bor&Gasztrofeszt őszi-téli rendezvénysorozattal a Balatoni Kör arra hívja fel a figyelmet, hogy szeptembertől a balatoni turizmus nem áll meg, csak átalakul. Az egyesület csaknem ötven tagja elkötelezett az egész éves balatoni vendéglátás koncepciója mellett.