Keresik a BAHART legfigyelmesebb kikötőmestereit

Stratégiai együttműködést kötött egymással a Balatoni Hajózási Zrt. és a Hungarikum Alkusz Cégcsoport. A partnerség keretein belül számos ponton kapcsolódnak egymáshoz a jövőben: a BAHART vitorláskikötőiben a hajóhely bérlők kedvezményes biztosítást köthetnek vízijárműveikre a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. közreműködésével, de a BAHART kikötőmestereinek új munkaruháját is a cégcsoport biztosította. Mi több, kerestetnek a BAHART legfigyelmesebb kikötőmesterei, akiknek a díjazását szintén a cégcsoport nyújtja – olvasható az együttműködő felek hirbalaton.hu-nak küldött közleményében.

 

A 175 éves balatoni hajózásban kulcsszerepet betöltő BAHART évtizedek óta a Balaton Régió egyik legmeghatározóbb vállalkozása. 10 vitorláskikötőjével és 16 balatoni települést összekötő menetrend szerinti járataival a balatoni személyszállítás és turizmus megkerülhetetlen szereplője. Tradicionális magyar vállalatként folyamatosan a legjobb szolgáltatások nyújtására, ügyfeleik maximális kiszolgálására törekszik. Lehetőségeihez mérten igyekszik minden szükséges fejlesztést, kiadást saját erőforrásaiból megfinanszírozni, néha azonban jól jön a külső segítség.

Minőség mindenek felett

A Balatoni Hajózási Zrt. idén minden tekintetben rekordokat dönt: augusztusban már az egymilliomodik komputast köszönthettük a fedélzetünkön, de a személyhajózásban is folyamatosan emelkedik utasaink száma. A megnövekedett utasforgalom azonban nem mehet a minőség rovására, mindig arra törekszünk, hogy bárki, aki igénybe veszi a BAHART szolgáltatásait, ugyanabban a magas színvonalú, kifogástalan ellátásban részesüljön – legyen szó kikötői szolgáltatás igénybevételéről, menetrendszerinti járatról, vagy programhajózásról. Ebben vannak segítségünkre stratégiai partnereink, közülük is a legújabb, a Hungarikum Alkusz Cégcsoport, aki egy testre szabott marketing együttműködés keretében nemcsak a mindennapi működésünkhöz szükséges feltételek biztosításában támogat, hanem két extra kezdeményezést is felkarol – foglalta össze az együttműködés alapjait Veigl Gábor, a Balatoni Hajózási Zrt. vezérigazgatója.

A Hungarikum Alkusz Cégcsoport 300 darab munkaruházat biztosításán túl olyan kedvezményekkel támogatja a BAHART ügyfeleit, mint a vízijárművekre kötendő biztosítás teljeskörű szolgáltatása, ráadásul a BAHART vitorláskikötőinek hajóhely bérlői 10 százalékos egyedi díjkedvezménnyel köthetik meg ezen biztosításokat.

A BAHART legfigyelmesebb kikötőmesterei is kerestetnek

A Hungarikum Alkusz Cégcsoport felelősen működő hazai vállalatként folyamatosan keresi azokat a lehetőségeket, ahol a helyi értékek és a hazai gazdaság felkarolására van lehetőség. Az idei évtől cégcsoportunk kiemelt támogatója a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata és Önkéntes Tűzoltó Egyesületnek. Valamint örömmel döntöttünk a Balatoni Hajózási Zrt. stratégiai együttműködése mellett is, hiszen a vállalat jól ötvözi a fenti célokat. Az pedig csak ráadás, hogy az egyedi kishajó biztosítási kedvezményen túl részt vehetünk a BAHART legfigyelmesebb kikötőmesterei verseny díjazásában is, hiszen a Hungarikum Alkusz Cégcsoportnál is folyamatosan a legmagasabb színvonalú biztosításszakmai kiszolgálásra törekszünk, így a kezdeményezés abszolút összecseng saját hitvallásunkkal – mondta el Keszthelyi Erik, a Hungarikum Alkusz Cégcsoport alapítója és társtulajdonosa.

A BAHART legfigyelmesebb kikötőmesterei díjért 10 kikötő, így Alsóörs, Badacsony, Balatonboglár, Balatonföldvár, Balatonlelle, Balatonszemes, Balatonfüred, Fonyód, Siófok, Szigliget kikötőmesterei versengenek. A szakemberek rátermettségét szakmai tudásuk, segítőkészségük, a kikötő rendezettsége és tisztasága, a kikötő szolgáltatásai alapján értékelik, és aki a legtöbb pontot szerzi, az nyeri el az eszmei dicsőség mellett értékes díjakkal is járó elismerést – áll a közleményben.