Kékszalagos ajándékokhoz juthatunk – csak fel kell fedezni a Balatont

Pontgyűjtő nyereményjátékot hirdetett a Magyar Vitorlás Szövetség és a Vitorlázz Itthon. Bárki megszerezheti az 52. Kékszalagra készült, a győztes által dedikált versenypólót, a verseny logójával ellátott nyakba akasztható kulcstartót, valamint Vitorlás Kedvezménykártyát, ráadásul nem kell mást tenni, mint felfedezni a Balaton különleges helyeit.

A túravitorlázóknak, valamint a balatoniaknak és a tó körül kikapcsolódni vágyóknak fejlesztett Vitorlázz Itthon Applikáción keresztül egyedi Kékszalagos relikviákhoz juthatunk hozzá könnyedén – közölte a Magyar Vitorlás Szövetség, valamint a Vitorlázz Itthon az általuk szervezett közös akció beharangozójában.

A játékban bárki részt vehet, nincs más teendő, mint letölteni a iOS okoskészülékre az AppStore-ból, Androidra pedig a GooglePlay-ből a Vitorlázz Itthon Applikációt, regisztrálni és megkeresni a több, mint száz kihelyezett QR kódot a Magyar Tenger körül. A balatoni kikötőkben, a www.vitorlazzitthon.hu oldalon és az applikációban feltüntetett partnereknél, vendéglőkben, kávézókban, borteraszokon, bisztrókban, szálláshelyeken lévő QR-kódot az alkalmazás pecsételőfüzetének segítségével be kell olvasni és begyűjteni a pontot.

Tíz pont begyűjtésével az 52. Kékszalag győztese által dedikált versenypólót, 15 pontért a póló mellé limitált nyakba akasztható kulcstartót kap aki részt vesz a játékban.  20 pont begyűjtésével mindezt Vitorlás Kedvezménykártyával koronázzák meg a szervezők.

Ha a pontok összegyűltek,  a Pecsételőfüzetet elektronikus fotóját el kell küldeni e-mailben a info@vitorlazzitthon.hu címre, ezután a szervezők felveszik a játékossal a kapcsolatot, hogy miként juttathatják el a garantált ajándékot.

A pontgyűjtés menetéről bővebben IDE kattintva lehet tájékozódni!