IV. Bakony Expo Veszprémben

Idén negyedik alkalommal november 10-12. között várja látogatóit a Bakony Expo, a bakonyi ízek vására Veszprémben. A háromnapos rendezvényen helyi termelők, vásározók és kézművesek kínálják portékáikat a Veszprém Arénában.

A Bakony Expo rendezvényein megismerkedhetünk a tájegységre jellemző gasztronómiai és népi kulturális hagyományokkal, míg szórakoztató színpadi produkciók és a helyi konyhával kapcsolatos témák is terítékre kerülnek.

A környékre jellemző ízvilág, értékes receptek, konyhai praktikák és kulináris finomságok a helyszínen kipróbálhatók, a színes kulturális és gyermekprogramok forgatagában bekukkanthatunk például Nagymama portájába is. A rendezvény céljai közt szerepel a Bakony vidék kulturális örökségének ápolása és továbbadása a programok sokszínűségén keresztül, az érdeklődőket néptáncbemutatók és népzenei koncertek szórakoztatják.

A programok minden korosztályt megszólítanak, bemutatják és közelebb hozzák a térség egyedülálló gasztronómiai és kulturális hagyományait, nemcsak a környéken élők, hanem mindenki számára.