Ingyenes online rendezvény: Green City

Június 1-én újabb szemléletformáló ingyenes online rendezvényt szervez a Balaton Fejlesztési Tanács munkaszervezete délután 14.00 -16.00 óra között Green City címmel. Előadást fog tartani Prof. Dr. Boros Anita, központvezető, egyetemi tanár a Greenology Zöldinnovációs Fenntarthatósági Tudásközpontból, valamint Wettstein Domonkos PhD, tanszékvezető helyettes, egyetemi adjunktus a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Urbanisztika Tanszékről. Csatlakozni bárkinek lehet (a zoom alkalmazás letöltése után) az alábbi linken.

A Balaton Fejlesztési Tanács munkaszervezete, a Balatoni Integrációs Közhasznú Nonprofit Kft. a környezet védelme, az ökológiai, szociális, kulturális és gazdasági fenntarthatóság érdekében 2020 őszén szemléletformáló rendezvénysorozatot indított, hogy felhívja a figyelmet mindannyiunk személyes érintettségére, a klímaváltozásra, a természeti erőforrások csökkenésére és az ökoszisztémák sérülékenységére vonatkozóan.

A rendezvénysorozat online formában kerül megvalósításra, minden hónap első szerdáján, figyelemfelkeltő, érdekes prezentációkkal, filmekkel, amelyek minden érdeklődő partnerünk, továbbá az iskolai oktatás – a tanárok, a diákok és a szülők – és a lakosság számára is segítséget és támogatást nyújt azokban a témákban, amelyek érdeklődésre tarthatnak számot a klímaváltozással, környezetvédelemmel és természetesen a Balatonnal kapcsolatban.

A rendezvény célja, hogy a résztvevők új ismeretekkel gazdagodjanak, tudományos értékű előadásokat és közérthető formában ismertetett jó gyakorlatokat hallgathassanak, annak érdekében, hogy a saját felelőssége felismerhető legyen mindenki számára, és a közös hang megtalálásával a közös cselekvés eredményre vezethessen.

A konferencián való online részvétel nem igényel többet, mint egy internet eléréssel rendelkező desktop/laptop számítógépet vagy okostelefont.

A rendezvényen való részvétel lehetősége: online

Technikai információk:
Join Zoom Meeting:
https://us02web.zoom.us/j/84867955773?pwd=sByO2648hCZQQbmL1V4Jdw10DlK75D.1

Meeting ID: 848 6795 5773
Passcode: 841752