Ingatlanpiaci konferenciát szerveztek Balatonfüreden (portfolio.hu)

Június 8-9-én zajlott a Portfolio első, Property X konferenciája. A Balatonfüreden megrendezett eseményen az ingatlanpiac, a finanszírozási szektor és az építőipar szereplői két napon át számos előadás és panelbeszélgetés keretében vitatták meg a szakma aktuális kérdéseit. Az első napi szakmai programot az esti állófogadás követte, ahol tovább folytatódtak a kötetlen beszélgetések.

Először rendezte meg a Portfolio az ingatlanpiac iparágakon átívelő, kétnapos konferenciáját, a Property X 2022-t. A hagyományos konferenciáink alapjain nyugvó rendezvényünkön a találkozás, a networking, az élmény és a hangulat egyaránt kiemelt szerepet kapott, megspékelve mindezt egy esti programmal a Balaton partján.

A hazai ingatlanpiac legfontosabb szereplői mellett a piac egészéhez szorosan kötődő finanszírozási szektor és az építőipar szereplői is jelen voltak az eseményen, ahol a klasszikus belvárosi konferenciákat egy nyitottabb, nyüzsgőbb, a partnerekre és ügyfelekre is jobban fókuszáló találkozóra cseréltük.

A világ ingatlanpiacának jelenlegi turbulens időszakáról, a legnagyobb újdonságokról és legfontosabb piaci kihívásokról számos előadást és panelbeszélgetést meghallgathattak a résztvevők.